Om oss

Agnfoto.com – Vi älskar fotografering och det mesta inom optik.

Vi håller med guider hur du ska bli en bättre fotograf, med enklare eller dyrare kameror.

Vi testar produkter och ibland sammanställer andra tester på nätet, tidningar och annan media så att du enklare ska kunna hitta rätt produkt för dig.

bli en bättre fotograf, håll dig uppdaterad med oss!

HUR TJÄNAR VI PENGAR?

Vi är oberoende i den meningen att vi inte får direkt betalning att utse en vinnare och är inte sponsrade av ett bolag. Men många av våra produkter vi länkar till är i form av affiliate-samarbeten där vi får en procentuell ersättning om våra tips genererar en försäljning. Det är smart, vilket både du och vi tjänar på. Vi kan hjälpa dig att hitta rätt produkt, och du får enklare att välja den bästa produkten för dig!

VILKA ÄR VI?

Vi är ett litet gäng webbentusiaster som älskar att konsumera information och sammanställa i olika varianter. En av oss är en riktig fotonörd. Några av oss har en teknisk bakgrund och jobbat med teknik och utveckling på nätet i många år. Och andra är mycket erfarna skribenter som älskar text och att förmedla information.

Agnfoto.com startades våren 2020 och namnet kommer ifrån att vår fotonörd har AGN som initialer.

ANSVARSFRISKRIVNING

Agnfoto.com’s mål är att alltid ha korrekta och faktakontrollerade uppgifter på den här webbsidan. Dock så ska alla texter ses som information och bör alltid dubbelkollas innan ni gör ett köp. Du köper alltid produkterna under eget ansvar. Vi tar gärna emot synpuknkter du har på våra omskrivna produkter så vi kan uppdatera texterna utifrån all tillgänglig information.

Vi uppdaterar hela tiden informationen på hemsidan, så se till att hålla er uppdaterade om policys och vårt arbetssätt.

Bilder

Vi använder oss av bilder från nätet när vi gör våra texter, här är några källor vi använt oss av:

Unsplash.com

Pixabay.com

Camera vector created by freepik – www.freepik.com