Bästa nyckelkamera 2024 – filma, ta kort och spela in ljud utan att någon i din närhet märker!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar*
1. Spionkamera i form av bilnyckelring2. Nyckelringskamera 1080P Nightvision3. Nyckelkamera med rörelsedetektor och mörkerseende
Spionkamera i form av bilnyckelringNyckelringskamera 1080P NightvisionNyckelkamera med rörelsedetektor och mörkerseende

Bästa nyckelkamera – Om du är intresserad av spionredskap kan en nyckelkamera vara någonting för dig. En nyckelkamera ger dig möjligheten att båda filma och spela in ljud utan att någon annan vet om det.  

En nyckelkamera ser vanligtvis ut som en helt vanlig bilnyckel. Därför kan du exempelvis knipsa på kameran på din nyckelknippa utan att någon egentligen vet vad det verkligen är. Här nedan listar vi våra favoriter när det kommer till nyckelkameror! 

Topp tre nyckelkameror bäst i test 2024

1. Vår vinnare! Spionkamera i form av bilnyckelring 

 • Diskret design 
 • Vidvinkel: 85 grader 
 • Filma i mörker 
 • Enkel att använda 

Spionkamera bilnyckelring är vår självklara vinnare på vår topplista. Med denna smarta bilnyckelring kan du fånga händelser på både film och bild. Videorna du spelar in blir sedan i full HD och kameran har en vidvinkel på 85 grader.  

Den diskreta designen på spionkameran gör att ingen i din närhet kommer märka att du spelar in, det trots den lilla lampan som tänds när du börjar spela in. Den är även väldigt enkel att använda. Det enda du behöver göra för att börja filma, ta bild eller spela in ljud är att trycka på en enstaka knapp.  

Kameran är väldigt lätt och blir ingen belastning på din nyckelknippa. Trots den lätta vikten får du fortfarande möjlighet att kunna filma i upp till en hel timme. Denna kamera är även utrustad med Ir-dioder som gör det möjligt för dig att kunna filma oavsett väder, även i mörker. Vid användning av denna kamera kommer du behöva använda dig av ett Micro SD-kort.  

Sorry, no prices available at this time.

2. Nyckelringskamera 1080P Nightvision – Mycket diskret design! 

 • Otroligt diskret design 
 • Laddningsbart batteri 
 • Kan filma i mörker 
 • Vibrationsåterkoppling 

Nyckelringskamera 1080P Nightvision är den perfekta spionkameran för dig som vill vara extra diskret. Denna modell gjord i metall av väldigt bra kvalitet som gör den mycket slittålig och robust för sin storlek. Det gör att den ser, men även känns som en riktig bilnyckel när du håller i den. Kontaktuttaget intill det laddningsbara batteriet är även helt dolt som gör att du kan spela in utan att någon misstänker det.  

Med denna nyckelringskamera kan du spela in videos i mycket god kvalitet, då kameran har en videoupplösning på hela 1920×1080. När du spelat in kan du sedan titta på din inspelning genom att koppla upp kameran till din TV.  

Förutom att bara spela in videos kan denna kamera även ta bilder och fånga allt ljud runt omkring. Utöver det så är kameran även försedd med en vibrationsåterkoppling. Tack vare denna vibrationsåterkoppling behöver du inte se om kameran verkligen är igång eller inte. Medan du har bilnyckeln i fickan kommer den vibrera när den börjar rulla! 

Kameran är dessutom försedd med nightvision. Tack vare denna egenskap behöver du inte tänka på om du har bra förutsättningar för ljus eller inte. För att använda denna spionkamera kommer du dock behöva köpa till ett Micro SD-kort.  

Sorry, no prices available at this time.

3. Nyckelkamera med rörelsedetektor och mörkerseende – Rörelseaktivering! 

 • Börjar filma när den upptäcker rörelse  
 • Batteritid: 160 minuter 
 • Kan filma i mörkret 
 • Diskret design 

Denna Nyckelkamera 1080 full hd är en kamera försedd med alla egenskaper du kan önska dig. Med denna får du bland annat ta del av rörelseaktivering. Tack vare detta kan du placera kameran på en valfri plats och sedan börjar kameran spela in så fort kameran upptäcker rörelse. Du sparar här därför både tid och utrymme. Kameran är även försedd med nightvision, vilket gör att du kan spela in på platser med dåligt ljus.  

Förutom att bara kunna spela in videos, går det även att ta bild och spela in ljud. Denna kamera kommer ingen i din närhet kunna upptäcka då den ser ut som en helt vanlig bilnyckel. Batteriet håller i cirka 160 minuter och går att ladda upp igen. För att använda denna kameran kommer du behöva ett Micro SD-kort.  

Sorry, no prices available at this time.

3 vanliga frågor om nyckelkameror: 

Vad är en nyckelkamera? 

En nyckelkamera är en slags spionkamera som du kan använda vart du än befinner dig. Du kan filma eller ta bild på särskilda händelser samtidigt som du även kan få tillgång till ljudinspelning utan att någon ser det.  

En del modeller är försedda med extra funktioner som exempelvis rörelsedetektering. Då kan du sätta upp kameran och den kommer börja filma automatiskt så fort den känner av rörelse i bild. Det bästa med just en nyckelringskamera är dess diskreta design. De ser ut som en helt vanlig bilnyckel och ingen kommer misstänka någonting annat.  

Vem behöver en nyckelkamera? 

En nyckelringskamera kan nog egentligen vem som helst behöva. Har du någonsin velat spela in ett samtal utan att någon märker? Eller ta ett foto eller spela in en video utan att någon ser? Då är en nyckelringskamera ett utmärkt alternativ. En nyckelringskamera kan du smidigt knipsa fast på nyckelringen och ta med överallt på grund av dess diskreta design och lätta vikt.  

Hur mycket kostar en nyckelkamera? 

När det kommer till nyckelkameror, kan priset variera en hel del beroende på vilken modell du väljer. Detta beror främst på vilka funktioner du behöver på din kamera. En del kameror är utrustade med funktioner som exempelvis mörkerseende eller rörelsedetektor, vilket kan göra att nyckelkameran kan kosta lite mer. Priset kan även variera beroende på hur hög videoupplösningen och bildkvaliteten är.

Källor: 

Prylstaden.se – nyckelringskameror