Bästa fotoskrivaren 2024 – Skriv ut dina foton hemma! 

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar*
1. Canon Pixma iP87502. Epson Expression Photo XP-86003. Canon Zoemini
Canon Pixma iP8750Epson Expression Photo XP-8600Canon Zoemini

Bästa fotoskrivaren – Idag är det vanligast att foton blir tagna via mobilen, och det betyder också att allt mindre antal bilder blir framkallade. För den som vill ha sina minnen utskrivna, för att antingen samla i en fotobok eller helt enkelt vill ha upp sina favoritbilder på väggen är en fotoskrivare ett perfekt alternativ. En fotoskrivare är helt designad för att skriva ut bilder, och därför kommer kvaliteten på bilderna vara på topp. Det är därför ett fantastiskt verktyg för alla som vill kunna skriva ut foton hemifrån.

Urvalet av fotoskrivare under året är stort, och det kan vara svårt att hitta rätt. Vår bästa fotoskrivare-guide är till för att göra valet av fotoskrivare enklare.

I vår topplista har vi letat fram fotoskrivare av hög kvalitet och med smarta funktioner. Fortsätt att läsa för att veta vilka tre som är bäst enligt oss.

Topp 3 fotoskrivare bäst i test 2024

1. Vår vinnare! Canon Pixma iP8750

 • Trådlös anslutning
 • 6 separata bläckpatroner
 • Hög kvalitet på bilderna
 • Skriver ut upp till A3

Vinnaren för oss är Canon Pixma iP8750 som är en riktigt fantastisk fotoskrivare. Den har en trådlös anslutning, vilket betyder att du kan skriva ut bilder direkt från din mobil. Du behöver därför inte ens skicka bilderna till din datorn. Kvaliteten på bilderna är också otroligt hög – precis som om du hade skickat iväg bilderna för framkallning. Du kan dessutom med Canon Pixma iP8750 skriva ut upp till A3, perfekt om du vill ha bilderna i större ramar.

Bläckpatronerna kan bytas ut separat och är otroligt effektiva vilket betyder att de håller längre. Du kan även skriva ut dokument med denna fotoskrivare, vilket gör den mer mångsidig. Skrivaren är utan tvekan en stor favorit för oss på grund av dess extra funktioner och snygga design.

2. Epson Expression Photo XP-8600 – Skriv ut foton och dokument!

 • Sexfärgsbläck
 • Wifi anslutning
 • Stor pekskärm
 • Användarvänlig

Du kan med Epson Expression Photo XP-8600 både skriva ut bilder till hög kvalitet och även dokument. Tack vare pekskärmen är det enkelt att välja olika funktioner och de foton som du vill skriva ut. Fotoskrivaren kommer med dubbla pappersfack som gör det enkelt för dig att kunna växla mellan uppgifter. Den kan även användas som en scanner och kopiering.

Kvaliteten på bilderna är av riktigt hög kvalitet tack vare sexfärgsbläck-funktionen. Fotoskrivaren kommer även med WiFi anslutning vilket betyder att du också kan skriva ut via mobilen eller surfplattan. Den har även en minneskortsplats som du kan skriva ut bilder från.

Sorry, no prices available at this time.

3. Canon Zoemini – Fotoskrivare i fickformat!

 • Lätt och smidig att ta med sig
 • Kommer i olika färger
 • Skriv ut bilder direkt
 • Koppling till Bluetooth

Canon Zoemini är en skrivare i fickformat som du enkelt kan ta med dig överallt för att skriva ut bilder på plats direkt. Den finns tillgänglig i olika färger så du lätt kan hitta den som är passande för dig. Fotoskrivaren har en Bluetooth anslutning där du skriver ut bilderna tillsammans med ZINK –tryckteknik. Storleken på bilderna är 2 x 3 tum.

Tillsammans med Tile-Print funktionen kan du skriva ut ett collage på 4 till 9 utskrifter. Du kan enkelt ansluta fotoskrivaren med din mobil eller surfplatta och skriva ut bilder direkt från dina sociala medier. Canon Zoemini låter dig vara mer kreativa med dina bilder, då du kan ta ett foto och sedan använda olika filter på bilden innan du skriver ut den!

Tre vanliga frågor om fotoskrivare:

Vad är fördelen med en fotoskrivare?

Den stora fördelen med en fotoskrivare är att du kan skriva ut bilder hemma på en professionell nivå. Du behöver inte längre beställa hem framkallning av dina bilder utan du gör det hur du vill, när du vill. En fotoskrivare är också helt designad för att skriva ut bilder, vilket gör att kvaliteten är mycket högre än om du hade använt en vanlig skrivare.

Vad borde jag tänka på när jag väljer en fotoskrivare?

Första frågan du borde ställa dig själv är hur ofta du planerar att använda fotoskrivaren. Är det enbart för att skriva ut bilder då och då, eller är du en fotograf som behöver en proffsig fotoskrivare? Olika fotoskrivare kommer också med olika funktioner, som extra program för extra kreativitet. Kolla även på vad för bläckpatron det är och hur enkla dessa är att byta.

Hur länge räcker bläcket på fotoskrivaren?

Det beror helt på vad för bläckpatroner som fotoskrivaren kommer med och hur ofta du använder den. Om du planerar att använda fotoskrivaren ofta är det värt att investera i en fotoskrivare med effektiva bläckpatroner som har en lång hållbarhet.

Vad vi haft i åtanke när vi valt produkterna till vår topplista

Bilder är minnen för livet, men tyvärr förblir de allt för ofta enbart på vår telefon. Med en fotoskrivare kan du ändra detta. Vi har kikat igenom många olika modeller och märken på marknaden för att komma fram till vår topplista. Anledningen till att just dessa modeller hamnat på vår lista är för att de är enkla att använda, har extra smarta funktioner, mångsidiga men även på grund av att de skriver ut bilder till en otroligt hög kvalitet. Fotoskrivarna på listan är även mycket prisvärda för den kvaliteten som de erbjuder. Kundrecensioner har varit vitala i vårt val av produkter och populariteten av skrivarna hos konsumenterna. Hastigheten var även något som var viktigt för oss då det ska gå snabbt att skriva ut bilderna utan krångel. Om du är ute efter en fotoskrivare under året kommer du inte att ångra dig om du köper en i vår bäst-i-test lista!

Referenser och länkar

https://www.bastihemmet.se/recensioner/basta-fotoskrivaren/

https://www.canon.se/printers/inkjet/pixma/pixma_ip8750/

https://www.epson.se/products/printers/inkjet-printers/for-home/expression-photo-xp-8600-

https://hemguide.se/basta-fotoskrivaren/

https://www.canon.se/printers/zoemini/

Vi har jämfört fotoskrivare avseende produktinformation, kundrecensioner, kundbetyg och kundnöjdhet hos
Computersalg.se
Teknikproffset
Ginza